Geavanceerde websites

professionele-websites

UXP-IT ontwikkelt geavanceerde websites

Dit zijn websites die veel verder gaan dan het 'online visitekaartje'. Denk bijvoorbeeld aan het in elkaar slepen van een webpagina (drag n' drop), meertaligheid, meerdere websites tegelijk beheren(multi-site), content personalisatie op basis van klantprofielenkoppelingen met softwarepakketten (zoals klantbeheersystemen, kassa's, ERP-systemen en andere bedrijfskritische applicaties) en nog veel meer!

Wij zijn gek op uitdagingen, heb jij er een voor ons? Neem dan contact op.

 

Content Management Systeem(CMS) als fundering

De basis/fundering waar de website op komt te draaien is het belangrijkste onderdeel. Want wanneer de fundering niet goed is, bestaat er een kans dat het gehele product 'instort'.

Op basis van de wensen en eisen wordt er een passend content beheer systeem (CMS) als fundering gekozen. Met een content beheer systeem kan je zelfstandig de content op de website aanpassen. UXP-IT werkt voornamelijk met Sitefinity CMS, maar kan ook prima overweg met Kentico CMS en andere content management systemen, welke zijn geschreven middels het Microsoft .NET framework.

 

Over Sitefinity CMS

Sitefinity CMS is een pakket wat zich door de jaren heen heeft bewezen. Het pakket is zeer gebruiksvriendelijk(drag 'n drop) en gemakkelijk uitbreidbaar. Tevens bevat het pakket veel standaard functionaliteiten(zoals content personaliseren per type bezoeker), waardoor er relatief weinig maatwerk gerealiseerd hoeft te worden. Kijk voor meer informatie op https://www.sitefinity.com of op onze diensten pagina over Sitefinity CMS.

 

Koppelingen met backend systemen

Bovenop de fundering (CMS-pakket) realiseert UXP-IT koppelingen met backend-systemen. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld informatie uit andere softwarepakketten op de website weer te geven of informatie vanuit de website geautomatiseerd in de backend systemen te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan ingratiates van ERP-, CRM- of kassasystemen. Een paar voorbeelden uit ons portfolio zijn:

 

Rekentool of offerte-hulp

Maar ook voor 'eenvoudige' oplossingen, zoals een rekenhulp voor op de website, kun je bij ons terecht. Bekijk hier een voorbeeld van een rekentool.

 

Vrijblijvend advies

Door onze ervaring i.c.m. het stellen van veel vragen, zijn wij in staat om jou vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden van jouw IT-project. Neem hier contact met ons op.

Stel je vraag:

Waarover mogen wij met je meedenken?