Bestaande applicaties

In een bedrijf gebruikt men verschillende applicaties. Deze applicaties zijn door de jaren heen aangeschaft en dienen meestal 1 doel binnen het bedrijf. De applicaties werken soms niet (goed) met elkaar samen en in de loop der tijd zijn de wensen van de eindgebruikers veranderd, terwijl de applicatie nog steeds hetzelfde is.

UXP-IT zorgt ervoor dat bedrijfskritische systemen met elkaar gaan samenwerken en voorziet verouderde applicaties van een gebruiksvriendelijk uiterlijk. De nieuwe schil, welke wij om de applicaties heen bouwen, kan iedere gewenste functionaliteit bevatten. Denk bijvoorbeeld aan een verbeterde zoekfunctie, het logischer weergeven van data en al het andere waar je al jaren tegenaan loopt.

Voordelen:

  • Goedkoper dan een nieuw systeem, want niet alles hoeft vervangen te worden
  • Gebruikerservaring en productiviteit worden verbeterd
  • De gegevens zijn actueel in ieder systeem
  • Voorkomt of verhelpt dubbele data

  • Onze praktische werkwijze:
    UXP-IT knipt grote projecten op in kleine stukjes. We beginnen met de meest belangrijke functionaliteiten (MVP), zodat je aan de eerste versie al iets hebt. 

    Daarna kijken wij samen naar de wensen op dat moment en plannen vervolgens de volgende wijzigingen in. Het project blijft hierdoor overzichtelijk en betaalbaar.

  • Standaard 3 maanden garantie op bugs (foutjes in de programmeercode)

 

Wij geven gratis en vrijblijvend advies over jouw mogelijkheden. Neem hier contact met ons op.