Data koppelingen

Het is handig wanneer bestaande softwaresystemen beter op elkaar aansluiten. UXP-IT brengt jouw wensen in kaart en denkt mee over een passende oplossing.

Website gekoppeld aan backend systemen
UXP-IT realiseert koppelingen met backend-systemen. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld informatie uit andere softwarepakketten op de website weer te geven of informatie vanuit de website geautomatiseerd in de backend systemen te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan ingratiates van ERP-, CRM- of kassasystemen. Een paar voorbeelden uit ons portfolio zijn:

Lees hier meer over geavanceerde websites.


Gegevens in alle systemen gelijk (synchroniseren/importeren)
Gegevens geautomatiseerd van het ene systeem in het andere systeem overnemen (importeren/synchroniseren). Hierdoor is de data in ieder systeem actueel en kan dubbele data worden voorkomen.

Geautomatiseerde verwerking van gegevens
Een goed voorbeeld is aanvragen via formulieren (website of papier) geautomatiseerd in het juiste programma verwerken, maar er is nog veel meer mogelijk.

Portfolio
Wij zijn nog bezig met het vullen van ons portfolio, maar bekijk hier de projecten die wij al wel in ons portfolio hebben beschreven.


Ook een data-koppeling? Neem nu contact met ons op.

Microsoft Dynamics CRM

Als vaste ontwikkel partner van House of Engagement hebben het afgelopen jaar veel Microsoft CRM gerelateerde werkzaamheden uitgevoerd. Denk hierbij voornamelijk aan:

  • Webformulieren, welke gekoppeld zijn aan CRM
  • Upgraden van oude projecten naar de nieuwste versie van .NET en CRM
  • Koppelen van andere systemen door middel van een API aan CRM

Kassasysteem

In de afgelopen jaren hebben de ontwikkelaars van UXP-IT een aantal koppelingen met kassasystemen geschreven. De meeste opdrachten bestonden uit een koppeling tussen een webshop en een kassasysteem. Het voordeel hiervan is dat de bestellingen direct in de kassa staan en de voorraad netjes wordt bijgewerkt.

Wij zijn trots op al onze kassakoppelingen, maar de case study over de koppeling met de unTill horeca-kassas is zeker het lezen meer dan waard. 

 

 

Microsoft Dynamics NAV

De ontwikkelaars van UXP-IT zijn zeer bedreven in het koppelen met de Microsoft Dynamics producten. Het portaal voor thuiszorgorganisaties, wat wij vorig jaar hebben gerealiseerd, is een mooi voorbeeld van wat er met ons team mogelijk is.


Planportaal voor thuiszorgorganisaties
Aan de hand van een planweergave (Drag 'n drop Gantt-grafiek), waar planners per dag of per week kunnen zien hoe de planning vanuit Microsoft Dynamics NAV er uit ziet, kunnen taken worden toegewezen aan medewerkers en (opnieuw) worden gepland.

Medewerkers zelf kunnen zien welke taken er voor hen zijn ingepland en kunnen deze aanpassen en bevestigen en aangeven of zij gebruik maken van reiskostenvergoeding. 

Al deze gegevens worden synchroon gehouden. Dit geldt voor zowel de data van, als naar Microsoft Dynamics NAV.

Iets anders?

Niet gevonden wat je zocht? Er is een grote kans dat wij evengoed een koppeling met jouw systeem kunnen maken. Neem contact met ons op en wij adviseren je graag over de mogelijkheden.