Sitefinity CMS

Naast het ontwikkelen van applicaties i.c.m. Sitefinity, levert UXP-IT ook consultancy voor projecten die extra expertise kunnen gebruiken. Onze assistentie varieert in het aanbieden van een second opinion, tot het geven van consultancy op locatie.

Het ontwikkelteam van o.a. gecertificeerde Sitefinity developers wordt geleid door Pascal Rieder. Hij is de eerste gecertificeerde Progress Sitefinity Developer in de Benelux en tevens een van de eerste developers die de Advanced Training bij Progress heeft gevolgd.

 

Bekijk onze partner pagina bij Sitefinity
https://www.sitefinity.com/partners/solution-partners/details/uxp-it

Sitefinity consultancy

Naast het ontwikkelen van applicaties i.c.m. Sitefinity, levert UXP-IT ook consultancy voor projecten die extra expertise kunnen gebruiken. 

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden wanneer je een website of portaal ontwikkelt door middel van Sitefinity CMS. Pascal Rieder herkent deze valkuilen en kan je hier over adviseren.

Door onder andere meer dan 7 jaar Sitefinity ervaring i.c.m. de nodige certificeringen, is hij in staat om de wensen vanuit de business op een efficiënte wijze naar technische instructies te vertalen. Op deze wijze biedt hij een uitkomst wanneer er nog geen concrete wensen voor het eindproduct zijn vastgesteld. 

 

Pascal Rieder
Als de eerste gecertificeerde Progress Sitefinity Developer in de Benelux en een van de eerste ontwikkelaars die de Advanced Sitefinity Training bij Progress heeft afgerond, is Pascal Rieder binnen UXP-IT de aangewezen persoon om technische consultancy te geven m.b.t. Sitefinity CMS.