Wat doet UXP-IT?

Wij zorgen ervoor dat jij geen tijdrovende handelingen meer hoeft uit te voeren, dat alle informatie binnen de verschillende applicaties actueel is en dat er geen fouten worden gemaakt tijdens het invoeren.

Door onze slimme innovaties kan jij je onderscheiden van de concurrentieklanttevredenheid verhogen en kan je besparen!

Verhoog je omzet

Door klanten het zo gemakkelijk mogelijk te maken, verlaag je de drempel tot een aankoop. Wij verlagen deze drempel door ervoor te zorgen dat jouw klanten geautomatiseerd kunnen bestellen en dat zij actuele productinformatie kunnen ophalen.

Ook verbeteren wij de snelheid van bestaande systemen of breiden wij deze uit met nieuwe functionaliteiten, zoals een verbeterde zoekfunctie. Hierdoor hoef je niet alles te vervangen, wel zo voordelig!


Data koppelingen

Koppelingen met backend-systemen maken het mogelijk om informatie uit softwarepakketten op de website weer te geven, maar ook om informatie vanuit de website geautomatiseerd in backend systemen te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan ingratiates van boekhoud-, ERP-, CRM- en/of kassasystemen. Een paar voorbeelden uit ons portfolio zijn:


Gegevens in alle systemen gelijk (synchroniseren/importeren)
Gegevens geautomatiseerd van het ene systeem in het andere systeem overnemen (importeren/synchroniseren). Hierdoor is de data in ieder systeem actueel en kan dubbele data worden voorkomen.

Geautomatiseerde verwerking van gegevens
Een goed voorbeeld hiervan is het geautomatiseerd verwerken van formulieren (elektronisch of papier) in softwarepakketten.

 

Klik hier voor vrijblijvend advies

Bestaande applicaties

In een bedrijf gebruikt men verschillende applicaties. Deze applicaties zijn door de jaren heen aangeschaft en dienen meestal 1 doel binnen het bedrijf. De applicaties werken soms niet (goed) samen en in de loop der tijd zijn vaak de wensen van de eindgebruikers veranderd. Dit terwijl de applicatie nog steeds hetzelfde is.

UXP-IT zorgt ervoor dat bedrijfskritische systemen samenwerken en voorziet verouderde applicaties van een gebruiksvriendelijk uiterlijk. De nieuwe schil kan iedere gewenste functionaliteit bevatten. Denk bijvoorbeeld aan een verbeterde zoekfunctie, het logischer weergeven van data en al het andere waar je al jaren tegenaan loopt.

Voordelen:

  • Goedkoper dan een nieuw systeem, want niet alles hoeft vervangen te worden
  • Gebruikerservaring en productiviteit worden verbeterd
  • De gegevens zijn actueel in ieder systeem
  • Voorkomt of verhelpt dubbele data

  • Onze praktische werkwijze:
    UXP-IT knipt grote projecten op in kleine stukjes. We beginnen met de meest belangrijke functionaliteiten (MVP), zodat je aan de eerste versie al iets hebt.

    Daarna kijken wij samen naar de wensen op dat moment en plannen vervolgens de volgende wijzigingen in. Het project blijft hierdoor overzichtelijk en betaalbaar.

  • Standaard 3 maanden garantie op bugs (foutjes in de programmeercode)


Wij geven gratis en vrijblijvend advies over jouw mogelijkheden. Neem hier contact met ons op.

Geavanceerde websites

Dit zijn websites die veel verder gaan dan het 'online visitekaartje'. Denk bijvoorbeeld aan het in elkaar slepen van een webpagina (drag n' drop), meertaligheid, meerdere websites tegelijk beheren(multi-site), content personalisatie op basis van klantprofielen, koppelingen met softwarepakketten (zoals klantbeheersystemen, kassa's, ERP-systemen en andere bedrijfskritische applicaties) en nog veel meer!

Wij zijn gek op uitdagingen, heb jij er een voor ons? Neem dan contact op.

Waarom UXP-IT?

Korte lijnen

Wij geloven dat korte lijnen resulteren in een betere samenwerking.

Ervaring

Ruime ervaring in .NET developement en o.a. Sitefinity gecertificeerd.

Eerlijke prijzen

Transparantie in gemaakte uren en voordelige uurtarieven.

Cuba Travel Network

Oct 20, 2017, 11:08 AM
Subtitle : Technische consultancy
Company name : Cuba Travel Network
Op aanbeveling van Progress Nederland heeft Cuba Travel Network contact met ons gezocht. Zij waren op zoek naar iemand die hen kon begeleiden in het technisch verwoorden van de eisen vanuit de business en het assisteren bij de selectie van een ontwikkelpartij.
Elk jaar verwelkomt Cuba Travel Network (CTN) tienduizenden reizigers van over de hele wereld op Cuba. Zij hebben het doel om de reiziger Cuba echt te laten ervaren. Om er deel van uit te maken, in plaats van gewoon maar een bezoeker te zijn. Daarom werken zij hard om reizigers tijdens de gehele reserveringsprocedure en gedurende hun verblijf de opties, flexibiliteit en non-stop assistentie te bieden.

In 2016 heeft Cuba Travel Network, na een pittige pakketselectie, gekozen voor Sitefinity als CMS-pakket voor hun online platform. Met name de gebruiksvriendelijkheid en bewezen betrouwbaarheid heeft uiteindelijk de doorslag gegeven om voor Sitefinity te kiezen.
Als de eerste gecertificeerde Progress Sitefinity Developer in de Benelux en een van de eerste ontwikkelaars die de Advanced Sitefinity Training bij Progress heeft afgerond, is Pascal Rieder binnen UXP-IT de aangewezen persoon om technische consultancy te geven m.b.t. Sitefinity CMS.

Als eerste stap in het traject is Pascal begonnen met het in kaart brengen van de wensen uit de business en, samen met de IT-afdeling vanuit Cuba, de inrichting van het huidige IT-landschap.

Om een goede ontwikkel partner voor Cuba Travel Network te vinden, heeft Pascal de wensen vanuit de business vertaald naar een technische RFP.  Als laatste stap heeft hij de partijselectie ondersteund, om zo bij te dragen aan de keuze voor de best passende ontwikkelpartij.
Load more comments
comment-avatar