Over UXP-IT

UXP-IT is een ontwikkelpartij met ruime ervaring in .NET development. Onze kracht ligt in het gebruiksvriendelijk verbinden van (backend)systemen. 

Voorbeelden van wat wij doen:

  • Webshop waar de bestellingen automatisch in het boekhoud-systeem komen of direct worden besteld bij de leverancier.

  • Website met actuele gegevens uit een ander systeem. Zoals bijvoorbeeld een vacature website.

  • Data tussen twee systemen gelijk houden, gegevens importeren in of exporteren naar een ander systeem


Je kunt bij ons terecht voor consultancy en ontwikkeling van o.a. websites, webshops, portalen en koppelingen tussen systemen. Met name door de korte lijnen, transparante werkwijze en de specialistische kennis van het CMS-systeem Sitefinity, onderscheid UXP-IT zich van de meeste IT-partners.

 

Missie

Het is onze missie om zo veel mogelijk bedrijven te voorzien van een prettige digitale werkomgeving. Wij vervullen deze missie door webapplicaties en/of handige koppelingen tussen systemen te ontwikkelen. Tijdens de ontwikkeling van een applicatie zorgen wij dat het eindproduct naadloos aansluit bij de werkprocessen van de opdrachtgever.

KERNWAARDEN

TRANSPARANT
Transparantie is de basis voor een goede vertrouwensband. Om zo transparant mogelijk te zijn worden onze werkzaamheden geklokt per minuut i.p.v. gehele uren en wij bieden inzage in hoeveel  tijd een onderdeel heeft gekost.

KORTE LIJNEN
Wij geloven dat korte lijnen resulteren in een betere samenwerking. Je kunt ons gewoon bellen wanneer je een vraag hebt.

ERVARING
De techniek ontwikkelt zich in een enorm snel tempo. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Om onze kennis actueel te houden volgen wij per jaar verschillende trainingen en cursussen. Je kunt hierbij denken aan Microsoft trainingen, maar ook aan Sitefinity CMS of Angular.

Het ontstaan

Het kernteam van UXP-IT was jarenlang onderdeel van het reclame- en internet bureau SWAT. Hoewel wij destijds voor o.a. USG People en RTL Nederland werkten, wisten zelfs onze buren op het bedrijventerrein niet dat wij ook voor hun geavanceerde producten konden bouwen. Zij zagen ons immers als het lokale reclamebureau.

In 2016 ontstond daarom het idee om een afsplitsing van het reclame- en internet bureau SWAT te vormen. Sinds 1 maart 2017 zijn de kernleden uit het voormalige development team, onder leiding van Pascal Rieder, gestart met UXP-IT. 

Binnen UXP-IT wordt de focus gelegd op hetgeen dat het voormalige team van SWAT al jaren deed: geavanceerde maatwerkoplossingen bouwen.


 

Partners

Wanneer een bedrijf zich enkel focust op hetgeen waar het goed in is, wordt het bedrijf vanzelf specialistisch in het uitvoeren van die werkzaamheden. Door vervolgens samen te werken met andere specialistische partijen, krijg je een beter eindproduct dan wanneer hetzelfde product wordt ontwikkeld door een bedrijf wat enkel een beetje op de hoogte is van de verschillende disciplines.

Indien wenselijk bundelen wij onze krachten met een of meerdere van onze vaste partners. Wij betrekken de opdrachtgever overigens altijd bij het selecteren van een partner. Uiteraard is het geen enkel probleem om samen te werken met een partner naar keuze.

Onze vaste partners bestaan uit; UX/UI designers, Microsoft Dynamics CRM en NAV specialisten, Azure Cloud specialisten, VR & AR specialisten of andere ontwikkelpartijen (voor leveren van producten of het tijdelijke opschalen van ontwikkelcapaciteit).


Waarom UXP-IT?

Korte lijnen

Wij geloven dat korte lijnen resulteren in een betere samenwerking.

Ervaring

Ruime ervaring in .NET developement en o.a. Sitefinity gecertificeerd.

Eerlijke prijzen

Transparantie in gemaakte uren en voordelige uurtarieven.