Portfolio

portfolio-adlivery

ADNAMICS

WEBSHOPS GEKOPPELD AAN KASSA-SYSTEEM

Dankzij Adlivery kan een klant online bestellen bij zijn of haar favoriete restaurant! De bestelling komt direct in de kassa, dus ook vele malen makkelijker voor de horeca ondernemer.

planning-abstract-small

preLogic

Planbord voor thuiszorgorganisaties

Met een door ons ontwikkeld portaal voor thuiszorgorganisaties wordt er o.a. veel tijd bespaard op het maken van planningen in Microsoft Dynamics NAV.

ctn

Cuba Travel Network

Technische consultancy

Op aanbeveling van Progress Nederland heeft Cuba Travel Network contact met ons gezocht. Zij waren op zoek naar iemand die hen kon begeleiden in het technisch verwoorden van de eisen vanuit de business en het assisteren bij de selectie van een ontwikkelpartij.

nnek-tool

Noordnederlands Effektenkantoor

Rekentool

Wij zijn gevraagd om een vergelijkende kostenmaatstaf te realiseren voor de nieuwe website. De vergelijkende kostenmaatstaf toont de optelsom van de geschatte kosten per jaar van een belegging bij NNEK. 

Microsoft Dynamics CRM

House of Engagement

Technical Solutions Partner

Samenwerkend met House of Engagement realiseren wij voornamelijk Microsoft Dynamics CRM koppelingen met andere systemen, webformulieren en API’s.

dealplein

Dealplein

Sanitair webshop met Marktplaats en Bol.com koppeling

Enige periode nadat wij de webshop in NopCommerce hadden ontwikkeld, ontstond voor Dealplein de behoeft om niet meer alle bestellingen via de webwinkel handmatig te hoeven invoeren in het gebruikte boekhoudpakket, e-boekhouden. Tevens bestond de wens om de advertenties bij Marktplaats en Bol.com geautomatiseerd te plaatsen.

Skicentrum Heemskerk

Skicentrum Heemskerk

Webshop skicentrum met kassa-koppeling

Skicentrum Heemskerk is met ruim 30 jaar een specialist in de skiwereld en staat in Noord-Holland en ver daarbuiten bekend om haar expertise op het gebied van bootfitting, ski onderhoud en haar ongekende aanbod in hardwaren.

UXP-IT heeft een webshop met kassa-koppeling gerealiseerd, zodat Skicentrum Heemskerk hun producten en reizen online kunnen aanbieden.

drogisterij visser

Drogisterij Visser

Online drogisterij-keten met kassa-koppeling

Naast de acht winkels is Drogisterij Parfumerie Visser ook gestart met een eigen webshop. Drogisterij Visser ziet de webshop als een extra service zodat klanten 24 uur per dag kunnen shoppen en geen acties meer hoeven mis te lopen. Drogisterij Visser biedt een ruim assortiment aan vitaminen, geuren en verzorgingsproducten.

case-rtl-klein

RTL Nederland

Adverterenbijrtl.nl

RTL Nederland was op zoek naar een platform dat ondersteuning bood bij reclame-communicatie. Daarnaast moesten gegevens uit backend systemen, zonder tussenkomst van een content editor, automatisch worden weergegeven. RTL Nederland zocht tevens naar de mogelijkheid voor het tonen van dagschema’s met reclameblokken waarbij kijkcijfers onmiddellijk worden weergegeven. 

case-unique-klein

Unique

Op Sitefinity CMS gebaseerde vacaturewebsite met data koppeling

Sitefinity CMS gebaseerde vacaturewebsite met data koppeling. De website van Unique heeft de internationale ‘Top 5 Website of the Quarter Award’ van Sitefinity in de wacht gesleept en werd meerdere malen door het Nederlandse publiek verkozen tot ‘Beste Carrièrewebsite van het Jaar’!

pb-klein

Unique

PeopleBusiness.nl

Na meer dan veertig jaar aan rekrutering, breidde het bedrijf haar diensten aanzienlijk uit. Naast het kwartaalmagazine wilde Unique een platform ontwikkelen om bedrijven te ondersteunen bij hun inspanningen om het beste te halen uit hun medewerkers.