Portfolio - Sitefinity CMS

ctn

Cuba Travel Network

Technische consultancy

Op aanbeveling van Progress Nederland heeft Cuba Travel Network contact met ons gezocht. Zij waren op zoek naar iemand die hen kon begeleiden in het technisch verwoorden van de eisen vanuit de business en het assisteren bij de selectie van een ontwikkelpartij.

case-rtl-klein

RTL Nederland

Adverterenbijrtl.nl

RTL Nederland was op zoek naar een platform dat ondersteuning bood bij reclame-communicatie. Daarnaast moesten gegevens uit backend systemen, zonder tussenkomst van een content editor, automatisch worden weergegeven. RTL Nederland zocht tevens naar de mogelijkheid voor het tonen van dagschema’s met reclameblokken waarbij kijkcijfers onmiddellijk worden weergegeven. 

case-unique-klein

Unique

Op Sitefinity CMS gebaseerde vacaturewebsite met data koppeling

Sitefinity CMS gebaseerde vacaturewebsite met data koppeling. De website van Unique heeft de internationale ‘Top 5 Website of the Quarter Award’ van Sitefinity in de wacht gesleept en werd meerdere malen door het Nederlandse publiek verkozen tot ‘Beste Carrièrewebsite van het Jaar’!

pb-klein

Unique

PeopleBusiness.nl

Na meer dan veertig jaar aan rekrutering, breidde het bedrijf haar diensten aanzienlijk uit. Naast het kwartaalmagazine wilde Unique een platform ontwikkelen om bedrijven te ondersteunen bij hun inspanningen om het beste te halen uit hun medewerkers.